Επιλογή Σελίδας

Μηχανήματα Συσκευασίας και Μηχανές Συσκευασίας

Η TECHNIPES με έδρα το Rimini Ιταλίας, κατασκευάζει ζυγιστικά, συσκευαστικά, παλετάϊζερ και τυλιχτικά stretch film για προϊόντα ξηρής μορφής (αλεύρι, φυράματα ζωοτροφών, σπόρους, οικοδομικά υλικά κ.α.).

Όλα τα μηχανήματα σχεδιάζονται με στόχο την εύκολη πρόσβαση και τον χειρισμό δίχως εξειδικευμένες γνώσεις ενώ είναι εξοπλισμένα ΜΟΝΟ με Ευρωπαϊκά εξαρτήματα SIEMENS, HOTINGER, ABB, OMRON, BONFIGLIORI.

Η εγκατάσταση–εκπαίδευση, γίνεται από εξειδικευμένο κλιμάκιο από την Ιταλία και παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ζυγιστικά

Οι ηλεκτρονικές ζυγαριές της TECHNIPES έχουν αντικαταστήσει οριστικά τις παλαιότερες ηλεκτρο-πνευματικές ζυγαριές, οι οποίες έχουν ξεπερασθεί και δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες των πελατών. Οι ζυγαριές αποτελούνται γενικά από:

  1. Μια άκαμπτη δομή στήριξης από χάλυβα, συγκολλημένη ραφή και με μια γρήγορη θύρα πρόσβασης που διευκολύνει την εύκολη επιθεώρηση.Είναι επίσης εξοπλισμένη με πλαϊνά πάνελ από ύφασμα για να διατηρείρούνται ουδέτερες πιέσεις μέσα στον κάδο, κρίσιμες για την σωστή ακρίβεια.
  2. Κάδος ζύγισης με κατάλληλα τοιχώματα που εμποδίζουν το προϊόν να κολλήσει στις πλευρές του, με όγκο σύμφωνο με το βάρος που πρέπει να ληφθεί για τη δεδομένη πυκνότητα προϊόντος, πνευματικά ενεργοποιημένο άνοιγμα και κλείσιμο των θυρών δοχείου ζύγισης συνδεδεμένα με μαγνητικούς αισθητήρες, συμβάλλοντας σε έναν αξιόπιστο και επαναλαμβανόμενο κύκλο ζύγισης.
  3. Δύο κυψέλες φορτίου τύπου HBM (HOTTINGER) μοντέλο Z6FC3 κατηγορίας C3 (3000 τμήματα), εγκεκριμένες και πιστοποιημένες σύμφωνα με τις διεθνείς διατάξεις OIML / R61 και κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα με προστασία IP67.
  4. Σύστημα τροφοδοσίας προϊόντος, ένας από τους έξι τύπους που διατίθενται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, τα οποία πρέπει να μετρηθούν από τον ζυγό, όλα με δύο στάδια ζύγισης: ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ (αρχική παράδοση προϊόντων υψηλής ταχύτητας) και DRIBBLE FEED (τελική βραδεία, πολύ ακριβής μέτρηση)
  5. Ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου ζύγισης που παρακολουθεί δυναμικά και διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες και τις λειτουργίες της κλίμακας.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με Βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Έξι Τύποι Τροφοδοσίας

Έξι πιθανοί τύποι συστημάτων τροφοδοσίας προϊόντων εξασφαλίζουν πλήρη και ακριβή λύση για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Μία συσκευαστική μηχανή μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένη με πολλαπλά συστήματα δοσολογίας προϊόντων, ίδιου ή διαφορετικού τύπου.

Το προϊόν παραδίδεται στην ακριβή ποσότητα και ζυγίζεται με την μεγαλύτερη ακρίβεια, σύμφωνα με τις παραμέτρους της προγραμματισμένης συνταγής στον ηλεκτρονικό ζυγό.

Οι διαθέσιμοι τύποι συστημάτων τροφοδοσίας προϊόντων είναι:

GTE (με βαρύτητα για υλικά ελεύθερης ροής)
TTE (περιστρεφόμενα πτερύγια, οριζόντιο Impeller)
CTE (τροφοδοτικό με μονό κοχλία)
CCTE (τροφοδότης με διπλό κοχλία)
NTE (τροφοδότης ταινίας, ταινιοζυγός με ταινία τροφοδοσίας)
GTEX (ανοξείδωτο με βαρύτητα για υλικά ελεύθερης ροής)

Συσκευαστικά Βαλβίδας

Μηχανές και συστήματα για σακιά βαλβίδος.

Σακιά με εσωτερικές ή και εξωτερικές βαλβίδες για σφράγιση υπερήχων-ultra sonic.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Συσκευαστικά Βαλβίδος Χωρίς Προζύγιση

Ζυγιστικές-συσκευαστικές μηχανές για σακιά βαλβίδος.
Ο λεγόμενος «Gross Packer» είναι ο συσκευαστής που ζυγίζει και γεμίζει το προϊόν μέσα στο σακί ταυτόχρονα.

Η Technipes είναι μία από τις λίγες εταιρείες που κατασκευάζουν την πλήρη γκάμα συσκευαστών για να δώσουν τη συγκεκριμένη και καταλληλότερη λύση για κάθε είδος σακιού.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

techno-350-980x444

Techno 350 – Τροφοδοσία με Κάθετο Impeller

Οι συσκευαστικές μηχανές βαλβίδος TECNO 350 είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα πλήρωσης κάθετης φτερωτής. Η μηχανική περιστροφή της φτερωτής μετακινεί το προϊόν από την χοάνη φόρτωσης μέσω του ακροφυσίου πλήρωσης μέσα στον σάκο βαλβίδας. Ένας εύκαμπτος σωλήνας από καουτσούκ συνδέει το περίβλημα της φτερωτής με το στόμιο πλήρωσης. Κατά τη διάρκεια του κύκλου πλήρωσης και μόλις επιτευχθεί το επιθυμητό βάρος ...
Περισσότερα
Techno FF

Techno FF – Τροφοδοσία με Αέρα

Τα συσκευαστικά βαλβίδος TECNO FF είναι εξοπλισμένα με συστήματα ροής-προώθησης με συμπιεσμένο αέρα, υλικά είτε σε σκόνη είτε σε κοκκώδη μορφή. Το προϊόν τροφοδοτείται στην κυλινδρική χοάνη του μηχανήματος η οποία συμπιέζεται με συμπιεστή αέρα (φυσητήρα) μέσω συστήματος φιλτραρίσματος. Ο πυθμένας της χοάνης διαμορφώνεται σε σχήμα κώνου για την ομαλή μεταφορά του προϊόντος. Το κοίλο τμήμα της χοάνης είναι εφοδιασμένο ...
Περισσότερα
technoff

Techno MT – Τροφοδοσία με Κοχλία

Οι μηχανές ζύγισης-ενσάκισης TECNO MT είναι εφοδιασμένες με σύστημα πλήρωσης σάκων με κοχλύα. Αυτό το ευπροσάρμοστο σύστημα είναι ιδανικό για προϊόντα με σκονισμένα ή αλεσμένα χαρακτηριστικά, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για κοκκώδη ή σφαιροποιημένα προϊόντα. Όλα τα συστήματα τροφοδοσίας προϊόντων είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες διπλής φάσης πλήρωσης (GROSS corse και FINE corse) για να διασφαλιστεί η ακριβής δοσολογία του προϊόντος ...
Περισσότερα
techno vl

Techno VL – Τροφοδοσία με την Βαρύτητα

Τα μοντέλα των μηχανών ζύγισης-συσκευασίας TECNO VL είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλήρωσης με βαρύτητας. Αυτό το σύστημα είναι ιδανικό για προϊόντα κοκκώδη ή πέλετ, με χαρακτηριστικά ελεύθερης ροής και μέτριας παραγωγής, καθώς η ταχύτητα περιορίζεται σε 150 σακούλες / ώρα. Η ροή του προϊόντος ελέγχεται από πύλη με πνευματική κίνηση. Το κανάλι ροής του προϊόντος και το στόμιο πλήρωσης, "επιπλέει" ...
Περισσότερα

Σακιαστικά Βαλβίδας

Ζυγιστικές-συσκευαστικές μηχανές για σακιά βαλβίδος.

Τα σακιαστικά βαλβίδας είναι μόνο μηχανήματα που γεμίζουν το προϊόν μέσα στο σάκο. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν έχει ήδη ζυγιστεί. Η Technipes κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα συσκευαστικών βαλβίδας ανάλογα με τις ιδιότητες του προϊόντος.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

ITC

ITC – Με Κοχλία και Αναδευτήρα

Τα συσκευαστικά βαλβίδας ITC είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλήρωσης, το οποίο μεταφέρει το προϊόν στο σάκο που τροφοδοτείται από το ζυγιστικό (προ ζυγισμένο). Αυτό το ευπροσάρμοστο σύστημα είναι ιδανικό για προϊόντα σε σκόνη, κοκκώδη ή σφαιροποιημένα προϊόντα . Προϊόντα όπως αλεύρι, άμμο, ζωοτροφές, χημικά, μπορούν να συσκευαστούν με αυτό το μηχάνημα.Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Αδρανή Υλικά, ...
Περισσότερα
ITN

ITN – Με Ταινία Τροφοδοσίας

Εξοπλισμένο με ένα μηχανοποιημένο σύστημα πλήρωσης σάκων, μέσω ενός διαβαθμισμένου διαύλου, μεταφέρει και επιταχύνει τα κοκκώδη προϊόντα, ελεύθερα, χωρίς να τα καταπονεί. Είναι κατάλληλο για προϊόντα όπως: ζάχαρη, ρύζι, σιτάρι και δημητριακά γενικά, πλαστικοί κόκκοι, κοκκώδη λιπάσματα κλπ... Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη. Το ITN είναι συσκευαστικό ...
Περισσότερα
11-01-ittc-980x444

ITTC – Με Οριζόντιο Impeller και Κοχλύα

Τα συσκευαστικά βαλβίδας ITTC είναι εξοπλισμένα με ένα οριζόντιο στροφείο impeler και σύστημα τροφοδοσίας σάκων. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συσκευάζει αλευρώδη προϊόντα , όπως αλεύρι, μαγιά και γλουτένη. Το προϊόν τροφοδοτείται στο στροφείο από τον ζυγό προ-ζύγισης, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το προϊόν στον κοχλία και ο κοχλίας στον σάκο.Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία Αλεύρι, ...
Περισσότερα
ITG HV

Συσκευαστικό Σάκων Βαλβίδας ITG HV – Με Βαρύτητα για Υλικά Ελεύθερης Ροής

Τα συσκευαστικό σάκων βαλβίδας ITG-HV είναι εξοπλισμένο με σύστημα γεμίσματος με βαρύτητα. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αποκλειστικά με κοκκώδη, ελεύθερης ροής προϊόντα, αλλά είναι πιο γρήγορο από το σύνηθες σύστημα μοντέλου ITG . Η μηχανή είναι ιδανική για προϊόντα όπως τα κοκκώδη λιπάσματα, η ζάχαρη, τα πλαστικά, οι σπόροι, τα σφαιρίδια και οι άμμοι. Κάθε ITG-HV έχει ...
Περισσότερα

Συσκευαστικά Συστήματα Ανοιχτού Στομίου

Τα συσκευαστικά ανοιχτού στομίου, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: πλήρως αυτόματο και ημιαυτόματο. Κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες μπορεί να φέρει ζυγό με ή χωρίς προζύγιση ανάλογα με την ταχύτητα και το προϊόν που συσκευάζεται.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Οικοδομικά Υλικά, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Ημιαυτόματα Συστήματα Τύπου PURA

Το ημιαυτόματο σύστημα ραφής αποτελείται από μια στήλη στήριξης για την κεφαλή ραψίματος, την κεφαλή ραψίματος (FISCHBEIN ή UNION SPECIAL ή NEW-LONG) και τη συσκευή κοπής της κλωστής. Προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με: τροφοδοσία αλυσίδας, διανομέας ετικετών, εφαρμοστής ταινίας κρεπ, συσκευή διπλώματος άνω, διπλή κεφαλή ραψίματος.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

SBC

SBC

SBCΣτεγανωτικό θερμής ράβδου κατάλληλο για σφράγιση τόσο των σακιών πολυαιθυλενίου (PE) όσο και των χάρτινων με εσωτερική επένδυση (ΡΕ). Οι ...
Περισσότερα
LC21 100 DT

Διπλή Σακοραφτική LC21 100 DT

Ημι-αυτόματο σύστημα ραφής με αριθ. 2 κεφαλές ραψίματος mod. 100, κατάλληλο για γραμμές υψηλής ταχύτητας και για κάθε είδους σακί ...
Περισσότερα
LC21 Conv-F

Θερμοκολλητικό LC21 Conv-F

Ημιαυτόματο σύστημα ραπτικής με αλυσομεταφορέα ραπτική κεφαλή μονής κλωστής mod. F. Οικονομική λύση κατάλληλη για χαμηλή ταχύτητα (μέχρι 200 σάκους ...
Περισσότερα
Carousel

Καρουζέλ (Carousel)

Το μηχάνημα είναι εξαιρετικής ακρίβειας, συνδυάζοντας την απλότητα χρήσης με τη συμπαγή κατασκευή. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την ...
Περισσότερα
LC21-100

Σακοραφτική με Αλυσοδιάδρομο LC21 100

Γραμμή ραφής με βιομηχανική κεφαλή ραψίματος mod.100, κατάλληλη για υψηλές εξόδους και ραφή οποιουδήποτε τύπου σάκου. Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία ...
Περισσότερα
LC21 Conv Rif PG

Σακοραφτική με Αλυσοδιάδρομο και Διπλωτικό Στομίου LC21 Conv-Rif-PG

Γραμμή ραφής με συγχρονισμένο αλυσομεταφορέα σάκου, μηχανή κοπής και διπλώματος κορυφής σάκου (για χάρτινα σακιά). Κατάλληλο για μεσαίες και υψηλές ...
Περισσότερα
LC21 Conv-100

Σακοραφτική με Αλυσοδιάδρομο και Ταινιόδρομο LC21 Conv-100

Γραμμή ραφής με συγχρονισμένο αλυσομεταφορέα σάκου και βιομηχανική ραπτομηχανή μοντέλο 100. Η εικόνα δείχνει τον προαιρετικό περιστροφέα σάκου για την ...
Περισσότερα
LC21 Conv-Cart

Σακοραφτική με Ετικετέζα LC21 Conv-Cart

Γραμμή ραφής με συγχρονισμένο αλυσομεταφορέα σάκου, συσκευή εφαρμογής ετικετών και βιομηχανική κεφαλή ραψίματος mod.100. Κατάλληλο για μεσαίες και υψηλές παραγωγές.Προϊόντα ...
Περισσότερα
LC21 conv-rif-cc

Σακοραφτική με Ταινία Κρεπ και Ταινιόδρομο LC21 Conv-Rif-PG

Γραμμή ραφής με αλυσομεταφορέα μεταφορέας σάκου και εφαρμογή χάρτινης ταινίας κρεπ. Η εικόνα δείχνει την προαιρετική συσκευή περιστροφής σάκων κατά ...
Περισσότερα
Συσκευαστικά Μικτού Βάρους (Χωρίς Προζύγιση)

Συσκευαστικά Μικτού Βάρους (Χωρίς Προζύγιση)

Η συσκευαστική μικτού βάρους, ζυγίζει και γεμίζει το προϊόν στο σακί ταυτόχρονα.Έχουν ένα σύστημα τροφοδοσίας που εισάγει το προϊόν στο ...
Περισσότερα

Αυτόματα Συστήματα Ζύγισης-Ενσάκισης Ανοιχτού Στομίου FUTURA

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

FUTURA HV

Futura HV Με Δύο Ζυγιστικά

Α) BM/ASΣτόμιο πλήρωσης εξοπλισμένο κατάλληλα για την συλλογή σκόνης, ή για την δημιουργία κενού vacum κατά την διάρκεια της διαδικασίας πλήρωσης σάκων.Β) CARTΕτικετέζα για τοποθέτηση χάρτινης ετικέτας.Γ) RIB/90Μονάδα αλλαγής πορείας κατά 90° για κάθετη εκτροπή έτοιμου σάκου.Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.Αποθήκες Κενών ...
Περισσότερα
FUTURA Ένα Ζυγιστικό

Futura Με Ένα Ζυγιστικό

Α) BM/ASΣτόμιο πλήρωσης εξοπλισμένο κατάλληλα για την συλλογή σκόνης, ή για την δημιουργία κενού vacum κατά την διάρκεια της διαδικασίας πλήρωσης σάκων.Β) RIF/CCΣύστημα εφαρμογής χάρτινης ταινίας κρεπ πλάτους 60 mm. Για ταινία πλάτους 70 mm διατίθεται κατόπιν αιτήματος. Το επάνω μέρος του σακιού καθαρίζεται για την σωστή εφαρμογή της χάρτινης ταινίας.Γ) RIB-LNΣυσκευή περιστροφής σάκου bag turner για την τοποθέτηση παράλληλα ...
Περισσότερα

Ημιαυτόματα Περιστρεφόμενα Συσκευαστικά ASTRO

Το ASTRO® είναι η εξέλιξη της προηγούμενης γενιάς Carosello. Ο σχεδιασμός βελτιώνεται με την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών που πρωτοστάτησαν από την τεχνολογία της TECHNIPES, εφαρμόζοντας τις τελευταίες κατασκευαστικές αρχές, παραμένοντας όμως αφοσιωμένοι στη διατήρηση της αξιοπιστίας των μηχανών μας. Το ASTRO® αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αναπτυξιακής διαδικασίας των μηχανημάτων της TECHNIPES.

Κύρια χαρακτηριστικά το συμπαγές αποτύπωμα, η ευκολία στη χρήση και ο απλός σχεδιασμό χαμηλής συντήρησης. Αυτό το μηχάνημα είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές πλήρωσης σάκων που απαιτούν μεγάλες παραγωγές.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

ASTRO Carousel

ASTRO Carousel

Το ASTRO® βασίζεται σε έναν δοκιμασμένο σχεδιασμό μηχανής με τέσσερα ή έξι στόμια πλήρωσης. Οι τελευταίες βελτιώσεις έχουν υποβληθεί σε πρωτότυπες δοκιμές και έχουν εγκριθεί για σειριακή παραγωγή με την επίτευξη λειτουργικής τελειότητας. Η μηχανή κατασκευάζεται με στόχο την ικανοποίηση των απαιτητικών τεχνικών, νομοθετικών και κανονιστικών προτύπων για την ασφάλεια, κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίμων. Τα νέα χαρακτηριστικά ...
Περισσότερα

Συσκευαστικές Πλαστικού Ρολού FFS

Συστήματα FFS με τύπο σάκου πλαστικό ρολό.

Η μηχανή συσκευασίας της σειράς TB προέρχεται από τη σημαντική τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε στα συσκευαστικά βαλβίδας και ανοιχτού στομίου και διατίθεται στην αγορά για να καλύψει τις απαιτήσεις συσκευασίας σε σακούλα από πολυαιθυλένιο με επίπεδη σωληνοειδή μορφή ή με πιέτες στο πλάι.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου.

36-01-techno-db

Μοντέλο Techno-TB Τροφοδοσίας Πλαστικού Ρολού

Δύο διαφορετικά μοντέλα: TECNO TB / 1 για ταχύτητες παραγωγής μέχρι 800/1000 σάκους ανά ώρα και TECNO TB / 2 για ταχύτητες παραγωγής μέχρι 1200/1400 σάκους ανά ώρα (πάντα ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος) με δυνατότητα επεξεργασίας σακιών από 5 Kg έως 50 Kg και με κύλινδρο ελάχιστου πλάτους 300 mm και μέγιστο 620 mm. Όλοι οι τύποι στερεών ...
Περισσότερα

Συσκευαστική Big-Bag Χωρίς Προζύγιση

Τα ζυγιστικά-συσκευαστικά «BIG-BAG» επινοήθηκαν για την τοποθέτηση σε σάκους οποιουδήποτε είδους προϊόντος, σε κόκκους ή σκόνες, σε 500 kg έως 1500 kg σε μεγάλους σάκους. Επιπλέον δυνατότητες μεγάλων σάκων διατίθενται επίσης κατόπιν αιτήματος.

Παλετοποιητές – Παλεταΐζερ

MYtoo Paletizer

Αυτόματο Τυλιχτικό Strech Film MYTOO

Τυλιχτικό MYtoo. Το πλήρες πρόγραμμα για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων στον τομέα της συσκευασίας παλετών. Σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει προστασία των παλετοποιημένων σακιών, καθώς και για να εγγυηθεί τη σταθερότητα της πλήρους παλέτας. Η σειρά MYtoo περιλαμβάνει μια σειρά τυλιχτικών με διαφορετικές παραγωγικές εξόδους και δομές. Μπορούν όλοι να συνδυαστούν με παλετοποιητές της σειράς WINtech και RUNNER. Το MYtoo ...
Περισσότερα
RUNNER-a Paletizer

Διώροφο Παλεταΐζερ με Στρώσεις RUNNER-a

Το RUNNER/a, παλετοποιητής υψηλού επιπέδου με κινητή παλέτα, αποτελεί την πιο γνωστή και παραδοσιακή σειρά στην Ιταλία και παγκοσμίως. Αναβαθμισμένο, γρηγορότερο και πιο αθόρυβο στις κινήσεις του, το RUNNER/a είναι κατάλληλο για πολύ υψηλές εξόδους από 900 έως 2000 σάκους /ώρα. Ο νέος σχεδιασμός έκανε τη δομή του ακόμη πιο στιβαρή , και η υψηλή τεχνολογία που εφαρμόζεται καθιστά την ...
Περισσότερα
RUNNER-b Paletizer

Παλεταΐζερ με Στρώσεις RUNNER-b

Παλετάιζερ χαμηλού επιπέδου. Ο RUNNER/b, ο συμβατικός παλετοποιητής χαμηλού επιπέδου με σταθερή παλέτα, επανασχεδιάστηκε και απλοποιήθηκε στο λειτουργικό του σχήμα. Η καινούργια, στιβαρή του δομή είναι η ιδανική λύση για μέσες / υψηλές αποδόσεις - 600 ÷ 800 σάκους /ώρα. Η υψηλή τεχνολογία που εφαρμόζεται στους αυτοματισμούς καθιστά περιττή την παρουσία του χειριστή. Η πλευρική και η άνωθεν πίεση της ...
Περισσότερα
Paletizer Wintech

Παλετοποιητής Ρομπότ με 4 άξονες WINtech

Λόγω του μικρού μεγέθους και της ευελιξίας χρήσης του, αποδεικνύεται ότι είναι η ιδανική λύση για όλους εκείνους που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν ένα συμβατικό παλετοποιητή επειδή δεν έχουν αρκετό χώρο. Για χαμηλή παραγωγική δυναμικότητα μέχρι 550 ÷ 600 τσάντες / ώρα, αποτελεί μια ισορροπημένη λύση μεταξύ ποιότητας επένδυσης και παλετοποίησης. Το WINtech διαθέτει αρκετούς διαφορετικούς κινητήρες για τον προσδιορισμό ...
Περισσότερα