Επιλογή Σελίδας

Σχετικά με τη Mondi

Logo mondi

Η εταιρεία Mondi είναι παγκόσμιος ηγέτης στη χάρτινη συσκευασία και την παραγωγή χαρτιού. Απασχολεί 21.000 άτομα περίπου σε 100 εγκαταστάσεις παραγωγής σε 30 χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αφρική.

Η εταιρεία είναι ενσωματωμένη σε όλη την αλυσίδα αξίας, από τη διαχείριση δασών και την παραγωγή χαρτοπολτού, χαρτιού και μεμβρανών έως την ανάπτυξη και την κατασκευή αποτελεσματικών λύσεων βιομηχανικής και καταναλωτικής συσκευασίας.

Δημιουργεί καινοτόμες λύσεις συσκευασίας και χαρτιού που είναι βιώσιμες από το σχεδιασμό, συμβάλλοντας σε έναν καλύτερο και πιο υγιή κόσμο.

Πολύ σημαντικός στόχος είναι η αύξηση της αξίας της βιώσιμης ανάπτυξης, επενδύοντας σε περιουσιακά στοιχεία με πλεονεκτήματα κόστους, εμπνέοντας τους ανθρώπους της και τέλος επιδιώκοντας συνεργασίες με πελάτες που επενδύουν στην καινοτομία.

Το ανθεκτικό επιχειρηματικό μοντέλο και η κατασκευαστική αριστεία της Mondi προσφέρουν μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η κουλτούρα της εταιρείας επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μας, ώστε να είναι παθιασμένοι και δημιουργικοί, με σεβασμό και χωρίς αποκλεισμούς. Στηρίζεται εμπράκτως τις αξίες μας για Απόδοση, Φροντίδα και Ακεραιότητα.

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι πελάτες μας, αναζητούν προϊόντα που ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και μεγιστοποιούν τη λειτουργικότητα.

Η πελατοκεντρική προσέγγιση Ecosolutions, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να συνεργάζεται με πελάτες για να εντοπίζει και να αναπτύσσει τις πιο βιώσιμες λύσεις από τη μοναδικά ευρείας γκάμας προϊόντα συσκευασιών που διαθέτει χρησιμοποιώντας χαρτί όπου είναι δυνατόν, πλαστικό όταν είναι χρήσιμο.

Υποστηρίζει την εφοδιαστική αλυσίδα, για την εξάλειψη των μη βιώσιμων συσκευασιών, οδηγώντας στη μετάβαση.

Η Mondi είναι περήφανη που αναγνωρίζεται για την καινοτομία και την ικανότητά να δημιουργεί προνοητικές λύσεις για χιλιάδες τοπικές και παγκόσμιες μάρκες. Τα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης και οι δραστηριότητες καινοτομίας, καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας. Επιπλέον, συνεργάζεται με εξωτερικούς συνεργάτες όπως εμάς στην Earth Care, για την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των προϊόντων μας.

Στην Mondi δημιουργούνται και παρέχονται ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες. Η υπερηφάνεια και η φροντίδα για το τελικό αποτέλεσμα καταδεικνύει τον σεβασμό για τους συναδέλφους, τους πελάτες και τις κοινότητες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Η διασφάλιση της ποιότητας βοηθά στην επίτευξη του σκοπού και των στόχων του Ομίλου. Η εστίαση στην ποιότητα βελτιώνει την ικανοποίηση και την κερδοφορία των πελατών και παρέχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ενδεικτικά, η Mondi σημείωσε ισχυρή απόδοση στο τρίτο τρίμηνο του 2022. Το υποκείμενο EBITDA από τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες (Ομίλου χωρίς τις δραστηριότητες της Ρωσίας) για το τρίτο τρίμηνο ήταν 450 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 55% σε σύγκριση με την περίοδο του προηγούμενου έτους.

Η Earth Care είναι επίσημος διανομέας των χάρτινων σάκων της Mondi Sabac στην Ελλάδα.

Εταιρικό web site: https://www.mondigroup.com