Επιλογή Σελίδας

Earth Care
Γ. Κουλάνης & Σια Ο.Ε.

Η εταιρία Earth Care δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας, με μηχανήματα συσκευασίας, παλετοποιητές και τυλιχτικά stretch film καθώς και με υλικά συσκευασίας όπως σακιά όλων των τύπων από 5 ως 50kg , που προορίζονται για (Αλεύρι-Δημητριακά), Ζωοτροφές-Σκυλοτροφές, οικοδομικά υλικά κ.λ.π.

Η Εταιρία Earth CareΑυτό που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε όλα αυτά τα χρόνια, είναι αφενός να συνδέσουμε το όνομα της εταιρίας Earth Care μόνο με αξιόπιστους προμηθευτές και αφετέρου να προσφέρουμε στους πελάτες μας σίγουρες και ολοκληρωμένες λύσεις ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ.

Έτσι, ο πελάτης που θα μας επιλέξει για συνεργάτες, μπορεί απρόσκοπτα να επικεντρωθεί στην παραγωγή των προϊόντων του και εμείς να του προσφέρουμε την ιδανική λύση συσκευασίας που ξεκινά από την δημιουργία μακετών για την βέλτιστη προώθηση και τελειώνει στην απόθεση των έτοιμων παλετών στην αποθήκη του.

Από το 2005 συνεργαζόμαστε με την MONDI Sabac doo με έδρα τη Σερβία ως επίσημοι διανομείς των προϊόντων τους- χάρτινα σακιά για κάθε είδους χρήση- που πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές νόρμες σχετικά με την καταλληλότητα των σακιών για συσκευασία τροφίμων. ISO-HACCP.

Από το 2010 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την Ιταλική Innflex slr κατασκευάστρια πολυστρωματικών-πλαστικών σακιών για κάθε χρήση. Το εργοστάσιο αυτό εξειδικεύεται στη συσκευασία τροφών pet, με μια τεράστια γκάμα συσκευασιών από 100γραμμάρια μέχρι 20 κιλά και με 6 διαφορετικούς τύπους σακούλας. Ο αυστηρότερος Ευρωπαϊκός κανονισμός BRC εφαρμόζεται από την Innflex srl.

Οι δυνατότητες εκτύπωσης των παραπάνω εταιριών είναι μέχρι 10 χρώματα.

Από το 2015 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την Ιταλική Tecnipes κατασκευάστρια μηχανημάτων συσκευασίας, για οποιοδήποτε προϊόν σε ξηρή μορφή. Σπόρους, αλεύρι,ζωοτροφές, ζάχαρη, πέλλετς, κροκέτες, καρπούς δημητριακών, τσιμέντο, μείγματα οικοδομικών υλικών κ.α.

Η γκάμα των προϊόντων της Tecnipes αποτελείται από μηχανήματα ζύγισης-συσκευασίας, παλετοποίησης και περιτύλιξης stretch film.
Όλα τα μηχανήματα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, τοποθετούνται από Ιταλούς τεχνικούς και το after sales service της εταιρίας είναι άμεσο και χαμηλού κόστους.

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η Tecnipes είναι μόνο Ευρωπαϊκά: Siemens, Hotinger, Omron, ABB, Bonfigliori και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να τα βρει στο ελεύθερο εμπόριο.

Γ. ΚΟΥΛΑΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Διακριτικός τίτλος EARTH CARE packaging
ΚΝΩΣΟΥ 4 ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΤΗΛ 210 2383744 FAX 210 2383646
www.earthcare.gr
[email protected]