Επιλογή Σελίδας

Λόγω του μικρού μεγέθους και της ευελιξίας χρήσης του, αποδεικνύεται ότι είναι η ιδανική λύση για όλους εκείνους που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν ένα συμβατικό παλετοποιητή επειδή δεν έχουν αρκετό χώρο. Για χαμηλή παραγωγική δυναμικότητα μέχρι 550 ÷ 600 τσάντες / ώρα, αποτελεί μια ισορροπημένη λύση μεταξύ ποιότητας επένδυσης και παλετοποίησης.

Το WINtech διαθέτει αρκετούς διαφορετικούς κινητήρες για τον προσδιορισμό διαφορετικών δυνατοτήτων εξόδου. Τα τρέχοντα μοντέλα είναι τα εξής: WINtech-4, WINtech-5, WINtech-7, WINtech-8, WINtech-10. Το WINtech είναι η βέλτιστη λύση για την παλετοποίηση σακιών ανοιχτού στομίου, όπου τα σχήματα δεν είναι τέλεια τετράγωνα και απαιτείται παλετοποίηση με επικάλυψη του κενού τμήματος του σακιού.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Παράδειγμα σταθμού παλετοποίησης

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ 1 Η απλούστερη διαμόρφωση αποτελούμενη από έναν ραουλόδρομο τροφοδοσίας και επίγειο σταθμό κενής παλετας, τοποθετημένη χειροκίνητα.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ 2 Ο σταθμός φόρτωσης , ο ραουλόδρομος κένωσης και ο σταθμός χάρτινων πάτων,τοποθετήθηκαν μεταγενέστερα .

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ 3 Νέα αναβάθμιση αποτελούμενη από: νέο ραουλόδρομο τροφοδοσίας σάκων, αυτόματο γεμιστήρα κενών παλετών, περιοχή διπλής παλετοποίησης και ραουλόδρομο εκφόρτωσης, εξυπηρετόντας έτσι δύο ανεξάρτητες γραμμές παραγωγής ταυτόχρονα.

1. PREtech αρπάγη πολλαπλών λειτουργιών (σακιά-παλέτες-φίλμ στον πάτο της παλέτας).
2. Στήλη παλετοποίησης 4 αξόνων ρομπότ.
3. Ραουλόδρομος με τετράγωνα ράουλα. Απαιτείται για κοκκώδη προϊόντα. Επιτρέπει την άριστη κατανομή του προϊόντος μέσα στο σακί πριν την παραλαβή.
4. Σταθμός παραλαβής σάκων από την αρπάγη και σιδερωτήριο.
5. Σταθμός παλετοποίησης
6. Σταθμός χάρτινων-πλαστικών πάτων κενής παλέτας.
7. Σταθμός κενών παλετών. Ραουλόδρομοι κένωσης έτοιμων παλετών.

Ευελιξία και αξιοπιστία

Το WINtech εξελίχθηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες παλετοποίησης που καθορίζονται από χώρους που είναι συχνά πολύ μικροί ή με περιορισμένη διαμόρφωση και ευελιξία. Το WINtech μπορεί να αποτελείται από δομικά στοιχεία ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης προκειμένου να προσδιοριστεί ο καταλληλότερος συνδυασμός για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του κάθε χρήστη. Πάντα λαμβάνεται υπόψη και η μελλοντική αναβάθμιση του εξοπλισμού. Η υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής καθιστά το WINtech αξιόπιστο ρομπότ, όπου το κόστος συντήρησης είναι πολύ χαμηλό.

PREtech Αρπάγη
Κεφαλή πολλαπλών λειτουργιών.
Όταν απελευθερώνεται ο σάκος, πιέζεται μέσω της πλάκας με πνευματικό έλεγχο για να βελτιωθεί η σταθερότητά του.

DUOtech αυτόματη εναλλαγή αρπάγης
Το WINtech μπορεί να είναι εξοπλισμένο με διπλές κεφαλές σύμφωνα με το προϊόν για παλετοποίηση. Αυτή η προσάρτηση πραγματοποιείται αυτόματα χωρίς παρεμβάσεις του χειριστή.

Αυτόματη αποθήκη κενών παλετών
Ειδικά στις υψηλές ταχύτητες παραγωγής, το WINtech μπορεί να εξοπλιστεί με αυτόματο τροφοδότη παλετών χωρητικότητας μέχρι 15 τεμαχίων.