Επιλογή Σελίδας

Τυλιχτικό MYtoo. Το πλήρες πρόγραμμα για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων στον τομέα της συσκευασίας παλετών. Σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει προστασία των παλετοποιημένων σακιών, καθώς και για να εγγυηθεί τη σταθερότητα της πλήρους παλέτας. Η σειρά MYtoo περιλαμβάνει μια σειρά τυλιχτικών με διαφορετικές παραγωγικές εξόδους και δομές. Μπορούν όλοι να συνδυαστούν με παλετοποιητές της σειράς WINtech και RUNNER. Το MYtoo είναι η απάντηση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Technipes Αυτόματο Τυλιχτικό Strech Film MYTOO 02
Technipes Αυτόματο Τυλιχτικό Strech Film MYTOO 03

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία

Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.

Technipes Αυτόματο Τυλιχτικό MYtoo-Pr περιστρεφόμενης βάσης
MYtoo-Pr περιστρεφόμενης βάσης
Αποτελείται από ένα περιστρεφόμενο δίσκο στον οποίο περιστρέφεται η παλέτα, ενώ το ρολό φίλμ παραμένει στη θέση του και μετατοπίζεται μόνο κατακόρυφα προς τα πάνω και προς τα κάτω. Χάρη στις μειωμένες διαστάσεις του, ταιριάζει ακόμη και σε στενές περιοχές και είναι βέλτιστη λύση για χαμηλές / μέσες εξόδους.
Technipes Αυτόματο Τυλιχτικό MYtoo-Br περιστρεφόμενου βραχίονα
MYtoo-Br περιστρεφόμενου βραχίονα
Συνίσταται στη συγκράτηση της παλέτας στη θέση της πάνω στη βάση, ενώ το ρολό φίλμ περιστρέφεται γύρω από την παλέτα. Η ιδανική λύση για ασταθή φορτία και σακούλες με χαμηλά βάρη. Αποδοτικό για υψηλές εξόδους.
Το MYtoo-Br απαιτεί μεγαλύτερους χώρους από το MYtoo-Pr λόγω του περιστρεφόμενου βραχίονα.
Technipes Αυτόματο Τυλιχτικό TOP-Cover
TOP-Cover
Και τα δύο συστήματα μπορούν να εξοπλιστούν με κάλυμμα TOP. Αυτή η μονάδα εξασφαλίζει την πλήρη προστασία της παλέτας στο τέλος της περιτύλιξης από ρύπους όπως η σκόνη,ή το νερό. Η μεμβράνη καλύψεως τοποθετείται μετά την πρώτη φάση περιτυλίξεως να παρεμποδίζεται από την επόμενη φάση, δημιουργώντας έτσι ένα αεροστεγές φράγμα μεταξύ του φορτίου και του εξωτερικού περιβάλλοντος.
Technipes Αυτόματο Τυλιχτικό Strech Film MYTOO 05
Technipes Αυτόματο Τυλιχτικό Strech Film MYTOO 04