Επιλογή Σελίδας

Σχετικά με την Technipes

LOGO TECHNIPES

Η Technipes είναι Ιταλική εταιρεία κατασκευής μηχανών ζύγισης συσκευασίας και παλετοποίησης ξηρών προϊόντων σε σακιά.

Με κανόνα την αυθεντική ποιότητα, την πρακτικότητα αλλά και την αξιοπιστία, παράγει εδώ και δύο γενιές συστήματα ζύγισης και συσκευασίας τα οποία και διαθέτει σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 και σήμερα διαθέτει ιδιόκτητους χώρους 5.000 τ.μ. όπου στεγάζονται τόσο η παραγωγή όσο και το διοικητικό προσωπικό. Συνολικά 65 άνθρωποι απαρτίζουν τη μεγάλη οικογένεια της Technipes.

Η κουλτούρα της εταιρείας ξεκίνησε ως οικογενειακή και παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 34 χρόνια. Ο αριθμός των μελών διαρκώς αυξάνεται, δεν παύει όμως η δημιουργία μιας μηχανής να παραμένει ανθρώπινη υπόθεση.

Έτσι ο κάθε νέος πελάτης/συνεργάτης της εταιρίας, απολαμβάνει την διαπροσωπική ανθρώπινη επαφή και χαίρει άμεσης εξυπηρέτησης σε ότι αφορά το after sales service.

Κάθε μηχανή παράγεται αποκλειστικά μέσα στο εργοστάσιο της Technipes. Αυτό δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να επιτυγχάνεται σταθερά υψηλή ποιότητα αλλά και να εγγυάται η εταιρία την αυθεντικότητα κάθε υλοποιούμενου έργου, εξαλείφοντας έτσι κάθε πιθανή αστοχία.

Όλα τα βήματα της παραγωγής ακολουθούνται και παρακολουθούνται με τήρηση των αυστηρών κανόνων που επιβάλλει το σύστημα πιστοποίησης ISO 9001, διασφαλίζοντας έτσι σταθερή ποιότητα στο χρόνο. Η αποτελεσματικότητα του συστήματος μεταφράζεται σε ακρίβεια στις παραδόσεις, στην ικανότητα να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών και στην αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Η Earth Care είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Technipes στην Ελλάδα.

Εταιρικό web site: https://technipes.com