Επιλογή Σελίδας

Σχετικά με την Inn-Flex

Inn-Flex Converting Flexible Packaging

Η Inn-Flex, ιδρύθηκε το 2006 από μια ομάδα που δραστηριοποιούνταν εδώ και καιρό στον τομέα της εύκαμπτης συσκευασίας. Είναι το αποτέλεσμα μιας ισχυρής επιθυμίας για καινοτομία και βαθιά δημιουργικών επιχειρηματικών προσωπικοτήτων. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Ιταλία στο San Giovanni al Natisone (UD), αλλά λειτουργούν επίσης μέσω θυγατρικής στη Σερβία.

Η Inn-Flex μπορεί να βασιστεί σε ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο και παραδίδει τα προϊόντα της σε όλη την Ευρώπη αλλά και σε μια πλήρως εσωτερική αλυσίδα εφοδιασμού για την παραγωγή PE FILMS μέσω των θυγατρικών Vopachel, Srl και Vopachel Doo Serbia.

Η Inn-Flex είναι μια καινοτόμος εταιρεία, ικανή να παρέχει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων προϊόντων και να μελετά συνεχώς νέες συγκεκριμένες τεχνικές λύσεις για την αγορά του σήμερα και του αύριο.

Συνεχώς προσαρμοζόμενη στις ανάγκες της αγοράς, η Inn-Flex προσφέρει στους πελάτες της λύσεις ικανές να συνδυάζουν την προστασία των προϊόντων και την ανακυκλωσιμότητα.
Μια βιώσιμη παραγωγή εύκαμπτης συσκευασίας που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών σε διάφορες εφαρμογές, από τα τρόφιμα, τον χημικό τομέα έως τις τροφές για κατοικίδια.

Η στρατηγική και τα μέσα που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την ανάπτυξη είναι οι καινοτόμες λύσεις, η ασυμβίβαστη ποιότητα προϊόντος, τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας και η εκπαίδευση του προσωπικού.

Τα εργοστάσια είναι εξοπλισμένα με flexoγραφικές μηχανές εκτύπωσης (flexographic printing), πλαστικοποιητές με διαλύτη και χωρίς διαλύτη και γραμμές επεξεργασίας για την τελευταία γενιά τσαντών, αναβαθμιζόμενα στις ολοένα και συχνότερες ανάγκες ποιότητας και καινοτομίας.

Οι θυγατρικές Vopachel Italia και Vopachel Serbia έχουν εργαστεί με σύγχρονες γραμμές εξώθησης με εμφύσηση για την παραγωγή πολυαιθυλενίου υψηλής και χαμηλής πυκνότητας.
Τέλος, η εταιρεία εγγυάται τη μέγιστη προσοχή στην επιλογή των προμηθευτών, προκειμένου να διατηρεί τα ποιοτικά πρότυπα συνεχώς υψηλά.

Χάρη στη συνέργεια με τις θυγατρικές μας Vopachel Italia και Vopachel Serbia (κύριοι προμηθευτές πολυαιθυλενίου), είναι σε θέση να δημιουργεί συγκεκριμένη αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού και να εγγυάται δυναμισμό, ταχύτητα, ποιότητα και ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Οι δύο εγκαταστάσεις παραγωγής συμβάλλουν στη διασφάλιση μεγαλύτερης υλικοτεχνικής και πολιτιστικής εγγύτητας με τους πελάτες.

Η Earth Care είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των πολυστρωματικών-πλαστικών σάκων της Inn-Flex στην Ελλάδα.

Εταιρικό web site: https://www.innflex.it/