Επιλογή Σελίδας

Παλετοποιητές – Παλεταΐζερ από την Tecnipes

Η σειρά EVOpal της Technipes είναι ο ηγέτης της αγοράς χάρη στην παγκόσμια εγκατάσταση 900 μηχανών της σε όλο τον κόσμο.

Παλετοποιητές - Περιτύλιξη stretch film.

Η EVOpal είναι η νέα σειρά παλετοποιητών πολλαπλών λειτουργιών σχεδιασμένων και κατασκευασμένων για να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα:

  1. Ρομπότ παλετοποιητής 4 αξόνων WINtech RUNNER

  2. Υψηλού επιπέδου παλετοποιητής RUNNER-a

  3. Συμβατικός παλετοποιητής RUNNER-b

  4. Περιτυλικτής για πλήρεις παλέτες MYTOO


Μέσω της νέας σειράς μηχανημάτων παλετοποίησης, η TECHNIPES ολοκληρώνει τη γραμμή "ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων", ένα αποτελεσματικό σύστημα για την πλήρη διαχείριση της συσκευασίας και της παλετοποίησης. Η σειρά EVOpal είναι ο ηγέτης της αγοράς χάρη στην παγκόσμια εγκατάσταση 900 μηχανών της σε όλο τον κόσμο, πολλαπλές λύσεις και εφαρμογές, ευρεία ευελιξία χρήσης, αυτόματες εναλλαγές, προσαρμοσμένα αξεσουάρ. Η σειρά ολοκληρώνεται με το σύστημα περιτύλιξης φίλμ μοντέλο MYΤΟΟ. Η σειρά αυτόματων και ημιαυτόματων τυλιχτικών χαρακτηρίζεται από δύο τύπους: περιστρεφόμενο δίσκο ή περιστρεφόμενο βραχίονα.

Παλετοποιητές – Παλεταΐζερ από την Technipes

Ένα παράδειγμα της τεχνολογίας TECHNIPES που εφαρμόζεται στην κατασκευή ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων. Γραμμή συσκευασίας FUTURA με σύστημα ηλεκτρονικής ζύγισης διπλής τροφοδοσίας: τροφοδότης κοχλύα για προϊόντα αλευριού και βαρύτητας για κοκκώδη προϊόντα. Οι γεμάτοι σάκοι μεταφέρονται μέσω του συστήματος Contech στο ρομπότ παλετοποίησης WINtech:

  1. Αρπάγη PREtech με πλάκα πιέσης σάκου άγκιστρα τοποθέτησης κενής παλέτας, αναρροφητήρες πλαστικού ή χάρτινου πλαισίου για την τοποθέτηση στην κενή παλέτα.

  2. Κεφαλή αναρρόφησης για την παραλαβή μικρών σάκων, κιβωτίων χαρτοκιβωτίων και παλετοποίησης IBOX


Η αλλαγή κεφαλής είναι πλήρως αυτόματη.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία


Αλεύρι, Πίτυρα, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Μείγματα Ζωοτροφών, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Πέλετ Ξύλου, Οικοδομικά Υλικά, Κόλλες Πλακιδίων, Κόλες Θερμοπρόσοψης, Τσιμέντο, Μείγματα με βάση το Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Ζάχαρη.
Αυτόματο Τυλιχτικό Technipes Strech Film MYTOO

Αυτόματο Τυλιχτικό Technipes Strech Film MYTOO

Τυλιχτικό MYtoo. Το πλήρες πρόγραμμα για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων στον τομέα της συσκευασίας παλετών. Σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει προστασία των παλετοποιημένων σακιών, καθώς και για να εγγυηθεί τη σταθερότητα της πλήρους παλέτας. Η σειρά MYtoo περιλαμβάνει...

Παλετοποιητής Ρομπότ με 4 άξονες Technipes WINtech

Παλετοποιητής Ρομπότ με 4 άξονες Technipes WINtech

Λόγω του μικρού μεγέθους και της ευελιξίας χρήσης του, αποδεικνύεται ότι είναι η ιδανική λύση για όλους εκείνους που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν ένα συμβατικό παλετοποιητή επειδή δεν έχουν αρκετό χώρο. Για χαμηλή παραγωγική δυναμικότητα μέχρι 550 ÷ 600 τσάντες / ώρα,...

Διώροφο Παλεταΐζερ με Στρώσεις Technipes RUNNER-a

Διώροφο Παλεταΐζερ με Στρώσεις Technipes RUNNER-a

Το RUNNER/a, παλετοποιητής υψηλού επιπέδου με κινητή παλέτα, αποτελεί την πιο γνωστή και παραδοσιακή σειρά στην Ιταλία και παγκοσμίως. Αναβαθμισμένο, γρηγορότερο και πιο αθόρυβο στις κινήσεις του, το RUNNER/a είναι κατάλληλο για πολύ υψηλές εξόδους από 900 έως 2000...

Παλεταΐζερ με Στρώσεις Technipes RUNNER-b

Παλεταΐζερ με Στρώσεις Technipes RUNNER-b

Παλετάιζερ χαμηλού επιπέδου. Ο RUNNER/b, ο συμβατικός παλετοποιητής χαμηλού επιπέδου με σταθερή παλέτα, επανασχεδιάστηκε και απλοποιήθηκε στο λειτουργικό του σχήμα. Η καινούργια, στιβαρή του δομή είναι η ιδανική λύση για μέσες / υψηλές αποδόσεις - 600 ÷ 800 σάκους...