Επιλογή Σελίδας

Μηχανήματα Συσκευασίας Ζωοτροφών. “Από το σιλό στην παλέτα
Δοκιμασμένες Λύσεις 180 – 900 σακιά/ώρα!

Παλέτες συσκευασμένες με τα μηχανήματά μας έτοιμες για παράδοση

Ολοκληρωμένη και πλήρως αυτόματη ζύγιση, συσκευασία, παλετοποίηση, περιτύλιξη stretch film ζωοτροφών σε μορφή φυραμάτων, pellets και καρπών, από το σιλό στην παλέτα. Λύσεις συσκευασίας από 180 έως 900 σακιά ζωοτροφής ανά ώρα.

Η Γ. Κουλάνης & Σία Ο.Ε. σε συνεργασία με την Ιταλική TECHNIPES σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, διαθέτει αυτόματες γραμμές συσκευασίας ζωοτροφών σε μορφή φυραμάτων, pellets και καρπών.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή και ξεκάθαρη. Ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι οι αξίες που βοηθούν την ευημερία όλων μας.

Λύσεις συσκευασίας από 180 έως 900 σακιά / ώρα

Μπορείτε να δείτε τις λύσεις που σας προτείνουμε και να επικοινωνήσετε μαζί μας (χωρίς καμία υποχρέωση) ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Οι τιμές των μηχανημάτων της Technipes διαμορφώνονται μετά την πλήρη κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Κατά συνέπεια ο τύπος ζυγιστικού, η ταχύτητα ενσάκισης, η αυτόματη τοποθέτηση ετικέτας , ο τρόπος σφράγισης των σάκων κ.α. είναι ορισμένες από τις παραμέτρους που πρέπει να οριστικοποιήσουμε μαζί σε μια συνάντηση στο χώρο σας πριν την κατάθεση της προσφοράς μας.

Προϊόντα Κατάλληλα για Συσκευασία
Μείγματα Ζωοτροφών, Ζωοτροφές, Σκυλοτροφές, Ιχθυοτροφές, Πέλετ Ξύλου, Πρώτες Ύλες σε Μορφή Σκόνης, Σπόροι-Καρποί, Αλεύρι, Πίτυρα, Μείγματα Αρτοποιίας, Λιπάσματα, Ζάχαρη.

Συσκευαστικά Μικτού Βάρους (Χωρίς Προζύγιση)

Συσκευαστικά Μικτού Βάρους (Χωρίς Προζύγιση)

Κατάλληλη για μικρή παραγωγή. Ημιαυτόματη μηχανή. Ταχύτητα ως 180 σακιά/ώρα.

Συνδυάζεται με σύστημα αυτόματης παλετοποίησης.

Ημιαυτόματα Συστήματα Τύπου PURA

Ημιαυτόματα Συστήματα Τύπου PURA

Κατάλληλη για μεσαία παραγωγή. Ημιαυτόματη μηχανή. Ταχύτητα ως 350 σακιά/ώρα.

Συνδυάζεται με σύστημα αυτόματης παλετοποίησης.

Futura Με Ένα Ζυγιστικό

Αυτόματο Futura Με Ένα Ζυγιστικό

Κατάλληλη για μεγάλη παραγωγή. Αυτόματη μηχανή. Ταχύτητα ως 500 σακιά/ώρα.

Συνδυάζεται με σύστημα αυτόματης παλετοποίησης.

Futura HV Με Δύο Ζυγιστικά

Αυτόματο Futura HV Με Δύο Ζυγιστικά

Κατάλληλη για πολύ μεγάλη παραγωγή. Αυτόματη μηχανή. Ταχύτητα ως 900 σακιά/ώρα.

Συνδυάζεται με σύστημα αυτόματης παλετοποίησης.

Όλες οι μηχανές συσκευασίας μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματη παλετοποίηση!

Παλετοποιητής Ρομπότ με 4 άξονες WINtech

Παλετοποιητής Ρομπότ με 4 άξονες WINtech

Λόγω του μικρού μεγέθους και της ευελιξίας χρήσης του, αποδεικνύεται ότι είναι η ιδανική λύση για όλους εκείνους που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν ένα συμβατικό παλετοποιητή επειδή δεν έχουν αρκετό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε την Γ. Κουλάνης & Σία Ο.Ε. (Earth Care) τηλεφωνικά (210.23.83.744, 6948.501.021) ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Στην πρώτη φάση της επικοινωνίας, σας ακούμε και διαπιστώνουμε τις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, ερχόμαστε στο χώρο σας για τεχνική ανάλυση, μέτρηση των χώρων, κοστολόγηση και κατάθεση προσφοράς.

Σχετικά με την Εταιρεία

Η εταιρία Γ. Κουλάνης & Σία Ο.Ε. (Earth Care) δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας, με μηχανήματα συσκευασίας, παλετοποιητές και τυλιχτικά stretch film καθώς και με υλικά συσκευασίας όπως σακιά όλων των τύπων από 5Kg ως 50kg, που προορίζονται για (Αλεύρι-Δημητριακά), Ζωοτροφές-Σκυλοτροφές, οικοδομικά υλικά κ.λ.π.

Αυτό που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε όλα αυτά τα χρόνια, είναι αφενός να συνδέσουμε το όνομα της εταιρίας Earth Care μόνο με αξιόπιστους προμηθευτές και αφετέρου να προσφέρουμε στους πελάτες μας σίγουρες και ολοκληρωμένες λύσεις: “ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ“.

Έτσι, ο πελάτης που θα μας επιλέξει για συνεργάτες, μπορεί απρόσκοπτα να επικεντρωθεί στην παραγωγή των προϊόντων του και εμείς να του προσφέρουμε την ιδανική λύση συσκευασίας που ξεκινά από την δημιουργία μακετών για την βέλτιστη προώθηση και τελειώνει στην απόθεση των έτοιμων παλετών στην αποθήκη του.

Συνεργασίες

Από το 2005 συνεργαζόμαστε με την MONDI Sabac doo με έδρα τη Σερβία ως επίσημοι διανομείς των προϊόντων τους –χάρτινα σακιά για κάθε είδους χρήση– που πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές νόρμες σχετικά με την καταλληλότητα των σακιών για συσκευασία τροφίμων. ISO-HACCP.

Από το 2010 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την Ιταλική Innflex slr κατασκευάστρια πολυστρωματικών-πλαστικών σακιών για κάθε χρήση. Το εργοστάσιο αυτό εξειδικεύεται στη συσκευασία τροφών pet, με μια τεράστια γκάμα συσκευασιών από 100 γραμμάρια μέχρι 20 κιλά και με 6 διαφορετικούς τύπους σακούλας. Ο αυστηρότερος Ευρωπαϊκός κανονισμός BRC εφαρμόζεται από την Innflex srl.

Οι δυνατότητες εκτύπωσης των παραπάνω εταιριών είναι μέχρι 10 χρώματα.

Από το 2015 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την Ιταλική Tecnipes κατασκευάστρια μηχανημάτων συσκευασίας, για οποιοδήποτε προϊόν σε ξηρή μορφή. Σπόρους, αλεύρι,ζωοτροφές, ζάχαρη, πέλλετς, κροκέτες, καρπούς δημητριακών, τσιμέντο, μείγματα οικοδομικών υλικών κ.α.

Η γκάμα των προϊόντων της Tecnipes αποτελείται από μηχανήματα ζύγισης-συσκευασίας, παλετοποίησης και περιτύλιξης stretch film. Όλα τα μηχανήματα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, τοποθετούνται από Ιταλούς τεχνικούς και το after sales service της εταιρίας είναι άμεσο και χαμηλού κόστους.

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η Tecnipes είναι μόνο Ευρωπαϊκά: Siemens, Hotinger, Omron, ABB, Bonfigliori και ο πελάτης έχει την δυνατότητα να τα βρει στο ελεύθερο εμπόριο.